EN

Offshore Software Outsourcing

Mobile app ontwikkelen?
Offshore Software Solutions ontwikkeld vanuit India tegen aanzienlijk lagere kosten software op maat oplossingen. U heeft het voordeel dat de aansturing van ons eigen kantoor in India vanuit Nederland gebeurd. U heeft dus de beschikking over de “Best of Both” worlds. Een Nederlands sprekende contact persoon in Nederland en een software ontwikkel team in India. We doen zowel grote als zeer kleine projecten.

Uw voordelen
Met ons samenwerken betekend voor u een keuze voor kwaliteit en lage prijs. Ons productaanbod is gericht op het aan de voorkant (in Nederland) goed uitdenken van uw wensen en omzetten naar instructies naar ons kantoor in India waar we de software en app’s ontwikkelen.

Onze Aanpak
Onze aanpak is gericht op het vaak leveren van kleine stapjes zodat u continue “feedback” kunt geven. Dit voorkomt enerzijds dat er software ontwikkeld wordt dat u eigenlijk niet wil en anderzijds wordt u op deze wijze voluit betrokken bij het software ontwikkelproces.

Het mobile app development team.
Ons team heeft een breed scala aan mogelijkheden op uw app te ontwikkelen. We ontwikkelen zowel native als hybride apps. Geheel afhankelijk van uw keuze ontwikkelt ons team een App zoals u die zou willen hebben.

Design
Uiteraard is bij het ontwikkelen van een app erg belangrijk dat de “gebruikers ervaring” boven aan de lijst staat. Onze designers zijn helemaal op de hoogte van de laatste technology die nodig is om uw app te ontwikkelen. Ook hebben we indien wenselijk designers in Nederland die met u gezamenlijk “de klantreis” in design omzetten.

E-Commerce, Logistiek, promotie apps
Veel app’s die we maken hebben betrekking op het ondersteunen van een logistiek proces, E-commerce oplossingen of promotie / marketing app’s. We hebben veel ervaring opgedaan in allerlei app’s. Zelfs het ontwikkelen van fitness apps behoort tot ons portfolio van ervaring.

Uitnodiging
Graag nodigen wij u uit om eens met ons, geheel vrijblijvend te praten wat wij voor u kunnen betekenen.